42679011

Søger i efter en fotograf århus frederiks alle? Så overvej os istedet. Vi er meget mere kreative og vores priser mere fair. Vi har mange års erfaring som fotograf i smilets by. Billedmageren her hos os er noget unikt. Vi er pisse dygtige. Vi er også kåret til Årets Fotograf 3 gange af DFF.

Fotografer med passion

fotograf århus uddannelse

Går du med drømmen om en fotograf Århus uddannelse? Så glem det. Markedet er giga mættet og der er ikke arbejde til de 1000vis af “fotografer i Århus”, der allerede er. Markedet er overrendt af elendige amatørfotografer, der kalder sig selv alt muligt, men ikke magter at tage et ordentligt foto.

fotograf århus uddannelse

fotograf Risskov

Vi fotograferer naturligvis også i Risskov. Alt andet ville jo være dumt ikke? Det er jo her de rige holder til. De skal selvfølgelig også vælge os, hvis de vil have kvalitet for deres penge i Århus. Valget af jeres professionelle fotograf og portrætfotograf i Århus er op til jer. Men tænk jer nu godt om. Billeder er minder og minder betyder faktisk noget.

fotograf Risskov

pressefotograf århus

Når man som vi har uddannelses papirene jorden, så har vi faktisk titlen som pressefotograf, eller som det hedder idag: fotojournalist. Hvis i derfor vil sikres en kompetent og kreativ fotograf, der ikke er bange for at prøve noget nyt af, så kontakt os og hør mere om fotografering i jeres virksomhed eller til avisen.

pressefotograf århus
pressefoto århus

fotograf priser

Søger i på fotograf priser dukker der nok 2 forskellige resultater op. Den ene vil være prisen for hvad fotografens evner og ydelser koster. Den anden vil være de fotografer der har vundet et stykke plastik i en fotokonkurrence et sted i det store udland. Ingen af disse gør dog dem til bedre fotografer i en travl hverdag. Vi kan jo alle sidde hjemme og nusse med et foto i timevis og sende det ind til en konkurrence. Men det han man ikke tid til i en travl hverdag. Så her er man nødt til at være god for at levere kvalitet i billederne.

fotograf priser

modefotograf århus

Er du en af de få der allerede fra barnsben er født med en guldske i røven og ser pisse godt ud? Tillykke med det. Du har det allerede nemmere end 90% af alle andre i verden. Du kan om nødvendigt gifte dig til penge fordi du ser godt ud. Men det kræver du finder en god modefotograf Århus og får lavet nogle flotte og kommercielle modebilleder alle dine venner og veninder vil hade dig endnu mere for at få lavet. For nu kan de se hvor vamle de i forhold til dig og begynder derfor at trøstespise endnu mere. Fantastisk ikke?

modefotograf århus
fotograf århus konfirmation

Skriv til os og hør mere om fotografering

fotograf århus konfirmation

Grundet før overrendte marked af wannabe fotografer i Århus med kun en amatørfotograf baggrund, må man jo tage hvad man kan få. Så vi laver selvfølgelig også konfirmand eller konfirmations fotografering i Århus. Det er jo en stor dag at træde ind i de voksnes rækker og ikke mindst få en blanko check af mor og far til at køre i Limousine i Århus midtby.

kommercielle modebilleder

fotograf familieportræt

Der findes mange former for familieportrætter. Der er de røvsyge hvor man samler børn, svigerbørn og forældre. Placerer dem under et træ tager 15 billeder man ligeså godt selv kunne tage med sin iPhone og sender så denne familie en kæmpe regning herfor. Eller der findes de fotografer, der faktisk brænder for deres erhverv og dem som så leverer nogle flotte og kreative familieportrætter og gruppefotos i Århus.