42679011

Når vi fotograferer børnebilleder og babyfotos er det vigtigste for os at barnet føler sig godt tilpas med alt det, der foregår.

fotograf børn aarhus

Fotografering hjemme hos jer

Vi tilbyder selvfølgelig at komme hjem til jer i privat og lave børnebillederne hos jer.

Vi starter altid med komme hjem til Jer, hvorefter vi altid starter at få en god kontakt til barnet eller babyen. Så sætter vi lidt flash lys klar op og begynder at lave nogle billeder af barnet, mens de leger og hygger sig.

Ved at lave billederne på den måde bliver det nogle anderledes og kreative, men samtidigt personlige portrætter at dit barn i hjemlige og trygge omgivelser.

aarhus børnefotos

Studieoptagelse i Århus centrum

Der er også mulighed for at i kan komme ind i vores lækre fotostudie i hjertet af Aarhus centrum.

Der vil vil vi også i første omgang komme starte med en god kontakt til barnet, så barnet eller babyen hygger og slapper af i de nye og måske lidt anderledes men også spændende omgivelser.

Vi har selvfølgelig på forhånd gjort klar med flash lys og opsætning, som vi har aftalt med jer på forhånd ønsker jer. På den måde skal der ikke gå så meget tid med at gøre klar og vi kan lave billederne mens jeres barn er frisk og mest oplagt.

Selve fotograferingen plejer ikke at tage længere end en lille times tid. Men det er meget afhængigt af det enkelte barn. Jeg laver billeder så længe barnet er oplagt og synes, at fotograferingen er sjov og spændene.

baby fotograf aarhus