42679011

Adobe Photoshop Elements koster kun 1/10 af storebror Photoshop, men er på ingen måde en dårlig billedbehandler. Du kan fremstille billeder af samme høje kvalitet som i Photoshop, og Elements tilbyder samtidig en langt mere tilgængelig brugerflade med mange gode automatiske værktøjer. 

Photoshop Elements er for dig som gerne vil have høj billedkvalitet og en seriøs billledbehandler, men ikke har behovet for at behandle store mængder billeder dagligt. Elements er et godt valg for f.eks. den seriøse fotoamatør, ansatte i kommunikationafdelinger, webmasteren, billedkunstneren og andre faggrupper med et moderat behov for billedbehandling i professionel kvalitet.

Læs mere om fotokursuset her

Kursets indhold

• DIGITAL BILLEDTEKNIK
Gennemgang af de væsentligste og mest basale teknikker, med henblik på god grundteknologisk forståelse.
• PRAKTISKE ØVELSER
De tekniske emner underbygges i videst muligt omfang af praktiske øvelser og afprøvning i Photoshop Elements med konstant support.
• REAL LIFE ELEMENTS
Få indblik i enkle og realistiske arbejdsgange til en mere effektiv udnyttelse af programmet, uden kvalitetstab. 

Kursets emner

Pixels kontra vektorer, farvedybde og mode, filformater, maleværktøjer, retouchering og manipulering, opløsning og billedstørrelse, resampling, selections/afmaskninger, channels, mask, transformering, beskæring, layers, korrektion af lys og farver, skarphedsfiltrering, filhåndtering og workflow, m.m. 

Forudsætninger

Du behøver intet kendskab til Photoshop Elements eller digitale billeder for at kunne deltage. Du skal dog være i stand til at benytte en Windows-PC på almindeligt brugerniveau.

Version

Der undervises med Adobe Photoshop Elements nyeste version, og den er på engelsk (dansk version eksisterer ikke). Elements er en dobbelt programpakke bestående af “Editor” og “Organizer”. Sidstnævnte er en lille let billeddatabase til de små behov, og brugen af Organizer er ikke prioriteret på kurset. Den reelle billedbehandling foregår i Editor, så her foregår det meste af kurset også. 

Læs også: