42679011
boudoirbilleder Århus
boudoir fotografering pris Århus
fotograf boudoir
boudoir kvinde Århus
boudoir i sengen
boudoir sort hvid
boudoir fotografen i Trekantsområdet
medarbejderfotografering, firmaportrætter og portrætter
Billeder i studio af boudoir kvinde
boudoir_fotografi
boudoir photography
boudoir Århus
boudoir foto Århus
boudoir galleri Århus
Boudoir i Århus
boudoir fotografer
boudoir billeder
boudoir fotograferingen
boudoir fotografering
boudoir_fotograf_
boudoir fotograf Århus
boudoir fotografi i Århus
boudoir fotoshoot Århus
pin up fotografering
boudoir-fotografi
boudoir fotografens
boudoir fotografens
boudoir fotografens
boudoir fotografens
boudoir fotografens
boudoir billedet i Århus
foto boudoir Århus
boudoir fotografering priser Århus
boudoir fotos fra Århus
boudoir fotograferne
boudoir foto
vi får din bedste side frem på portrættet
vi får din bedste side frem på portrættet
vi får din bedste side frem på portrættet

Boudoir fotograf Århus

Boudoir fotograf – de flotte og sensuelle billeder

Søger du efter en dygtig kvindelig boudoir fotograf i Århus? Så har måske hørt om en af tendenserne inden for bryllupsfotografering. Det indebærer bruden iført hendes brudesko, undertøj og lingeri. Boudoir fotografering er blevet meget populært blandt kommende brude, men hvad går det ud på?

Boudoir fotografering Århus

Boudoir fotografering Århus, er en sexet ny trend, der er specielt populær som en bryllupsdag gave/ morgengave fra en brud til hendes brudgom. Boudoir billeder tages almindeligvis iført enten brudelingeri, undertøj, corsage, manden skjorte eller andet hun føler sig sexet i. Billederne laves meget sensuelle og smukke men også pikante og “indbydende”. Der er mere fokus på illusionen af nøgenhed end nøgenheden i selv. Billederne skal selvfølgelig udtrykke, at du føler dig tryg i omgivelserne, og at du nyder optagelserne. 

Hvor finder fotograferingen sted?

I princippet kan man skyde boudoirfoto hvor som helst! Vi har et stort studio i Århus, udenfor. Her har vi flere forskellige baggrunde og miljøer. Nogle vælger også at leje et hotelværelse og lave billederne der i en “seng” eller lignende. Man kan også bruge store vinduer som baggrund. Vi kan faktisk også sagtens lave billederne i dit hjem, hvis det føles mere komfortabelt. Det eneste du skal tænke på er, at der er plads til fotografen i værelset, der skal bruges, og at det er lys nok i rummet fra vinduerne. Det er selvfølgelig muligt at bruge flash lamper, hvis det er nødvendigt, men billederne får derefter et lidt anderledes udtryk end hvis det anvendte lys kommer fra vinduet eller andre naturlige lyskilder. Boudoir er for dig, der gerne vil udforske og skabe mere forførende stemning mellem dig og din kæreste eller kommende mand. Du er selv med til at sætte præget på de færdige billeders udtryk. Og du er selvfølgelig også selv med til at udvælge billederne efter fotoshootet er ovre.

Boudoir et fransk ord, der henviser til kvindens soveværelse eller omklædningsrum i et sted i huset. Ved en boudoir fotografering tager vi et lille kig ind i dette private univers, hvor kvinden gør sig selv klar. 

fotografering af boudoir portrætter Århus

Boudoir Foto

boudoir foto Århus

Morgengaven til manden

Det er blevet ret almindeligt at bruge boudoir billeder, som gave til kæresten, eller som morgengaven til manden, dagen efter brylluppet. Andre kvinder vælger at få lavet boudoir foto for deres egen skyld. Nogle kvinder har måske haft et stort vægttab og har fået trænet sig til en flot krop og vil nu gerne have nogle gode billeder af sig selv mens man ser sådan ud i livet. Skal vi tage en snak om boudoir billeder i Århus?

Hvad skal man overveje inden en boudoir fotografering?

Det er vigtigt at komme i noget løst og behageligt tøj. Det er for at undgå mærker fra bukser eller sokker. Den slags mærker er nok ikke det, der står øverst på den “sexede liste”. Overvej en stylist eller makeupartist til din boudoir foto session i Århus. Det giver uden diskussion flottere fotos. Håret bør vaskes natten før, og tænk også over at fjerne unødig hårvækst.

Hvad skal man overveje inden en boudoir fotografering?

Forslag til hvad du kan medbringe til boudoir session i Kolding:

  • 2-4 forskellige sæt undertøj. Husk at undertøjet skal være friskt og så lidt slidt som muligt, helst nyt.
  • 1-2 par høje hæle – det er altid lækkert med par høje hæle i kombination med undertøj, så længe vi holder det smagfuldt, snarere end “klæbrig”.
  • En stor strikket sweater i en lys, neutral farve
  • Lån en af kærestens skjorter eller pyjamas, lange uldsokker eller lignende, hvis du vil have et blødere snuskede udtryk
  • Strømpebukser og eventuelt sokholdere
  • Smykker (helst lidt store!)
  • Dit brudeundertøj og sløret, hvis du skal giftes eller er blevet det
  • Mandens parfumeflaske, hans fodboldtrøje eller andre rekvisitter, som du ved, at han vil synes er frækt eller sødt du har på på billederne
  • Brug din fantasi, tænk over hvad din kæreste kan lide, eller du selv kan lide og hvilket udtryk du vil have i billederne; sexet eller sjovt / sødt etc.

Hvornår skal jeg planlægge boudoir session?

Det anbefales at fotografering foregår senest 3 uger før brylluppet dagen, da bruden skal have tid til at udvælge billederne og fotografen skal retouchere i dem. Det er en sjov og forkælelse oplevelse,og en god måde at forkæle sig selv på, med blandt andet manicure, ansigtbehandling eller andet i forbindelse med brylluppet. Alt i alt kan du tage et stykke tid ud fra bryllupsplanlægningen. Skriv til os, så snart du har besluttet dig for din boudoir session i Århus.