42679011

Dating, Facebook, Linkedin profilfotos Aarhus

Skal du bruge billeder til Dating, Facebook, Linkedin profilfotos? Så har vi masser erfaring med at lave den slags. Som regel laver vi billederne på en time. Hvor du medbringer lidt forskelligt tøj, så billederne får en masse god variation. Det er også en god ide at tage lidt voks / hårlak med, så vi kan ændre lidt på frisuren på billederne. Jo mere variation, der er i billederne, jo nemmere er det at skabe opmærksomhed via billeder.

dating-portræt-aarhusfoto-profil-aarhus

Profilfotos til hjemmesider og sociale medier

I Danmark bliver vi hele tiden mere og mere “on-line”. Vores liv er til offentlig skue på nettet. Derfor er det også vigtigt at have nogle gode billeder af sig selv. Skal man søge job, starte virksomhed, have fornyet sin portfolio på facebook osv, så er det vigtigt at udstråle man har en seriøs side. Ved at få lavet billederne professionelt, sikrer du dig også at modtagelsen af dem, vil blive betragtet seriøst.

Mere om fotografering af profil fotos her.

linkedin-profilfoto-Aarhusfacebook-profil-foto-aarhus

Dating – det bedste billede vinder

Hvor mange gange har du ikke selv taget dig i at lave “elevator” blikket når du møder en flot mand/pige? Vi bliver alle vurderet på vores udseende. Og jo mere attraktiv ens fotos er, jo større er chancen for man kommer på date med de “kandidater” man helst vil matches med. De gode dating fotos kan laves på en time, hvor du medbringer forskelligt tøj og vi bruger lidt tid på at lave nogle kreative og spændende dating profil fotos.

dating-portræt-i-aarhusdating-foto-aarhusdating-fotografering-aarhus