42679011

Familiefotos er altid et kært minde. Fotografen i Århus er et sikkert valg, når I vil have garanti for, at jeres familiebilleder bliver rigtig gode. Familiefotografering udføres efter aftale, og i mange forskellige variationer, også ude, f.eks. i hjemmmet eller i haven – eller et helt andet sted. Forespørgsler besvares meget gerne.

Se flotte familieportrætter her

Se flotte familieportrætter her

En god ide for familier f.eks i forbindelse med en speciel begivenhed fødselsdag, sølvbryllup osv. Det er meget vigtigt, at jeres reklamefotos står knivskarpe, når de skal sælge jeres produkter. Reklamefotografering udføres efter aftale og leveres efter jeres behov.

Vi elsker at arbejde med naturligt lys

Vi vil som udgangspunkt altid være tilstede begge to, så du får altså to fotografer for prisen af én (og en billig én af slagsen). Dette er især en fordel ved bryllupper og fester generelt, da vi derved har mulighed for både at fange de mere traditionelle billeder, som de fleste gerne vil have, men stadigt krydre det med nogle lidt mere specielle billeder som oftest er dem, folk bliver mest glade for. Hvad angår bryllupper, er vores stil meget reportagepræget, da vi mener, disse billeder har en ærlighed og naturlighed, som gør, at det er nogle I bliver glade for resten af livet.

Vi elsker at arbejde med naturligt lys, men vi har studieudstyr og når det danske vejr ikke har nok lys at byde på, tager vi det naturligvis i brug.