42679011

Fotografering af private i Aarhus

Vi fotograferer også alle slags mennesker indenfor privat fotografering. Skal du have lavet skønne børnebilleder af dine guldklumper? Er du gravid og vil du gerne have nogle smukke billeder af din store runde gravide mave? Skal du bruge nogle billeder af familien, et stort gruppefoto eller stort familie foto? Par fotos af dig og din kæreste. Billeder af søskende osv. Uanset hvad i har brug for, så klarer vi også det.

par-foto-aarhus par-fotografering-aarhus

Gravid fotografering

Gravid fotografering i Aarhus. Er der noget smukkere end en gravid mave hvor livet vokser indeni? Mor og barn symbiosen er noget helt unikt og fantastisk. Gennem hele livet vil mor og barn være bundet sammen af denne symbiose. Derfor er man, som gravid fotograf heldig stillet at få lov til at portrættere denne smukke symbiose på billeder. Vi laver smukke og sensuelle gravid fotos i hele Aarhus. Vi kommer også gerne hjem til jer og laver mavebillederne.

gravid-foto-aarhusgravid-fotografering-Aarhus

Børnefotograf Aarhus

Børnefotograf Aarhus – Fotografering af børn i alle aldre er bestemt også en sjov og livsgivende opgave. At kravle ned i børnehøjde og bare “lege med”, fange børnenes spontane påfald og lege. Det er en god måde at lave kreative børnebilleder på. Børnene bliver også mere afslappet ved fotograferingen, når fotografen er en der deltager i legen og ikke bare står med sit store “farlige” kamera og venter på børnene er “medgørlige”.

børnefotograf-aarhus børnefotografering-aarhus fotografering-af-børn-i-aarhus