42679011

Freelance fotograf i Århus

Skal i bruge en Freelance fotograf til fotografering i Aarhus? Så er i landet på den rette hjemmeside. Vi har lige afsluttet en portræt foto session og skal nu igang med en boudoir fotografering i studiet her i smilets by. Vi har også været tilkaldt, som skadefotografen tidligere idag i forbindelse med nogle ar der skulle fotograferes til en forsikringssag. Så fotografens arbejdsdag er til tider spændende og afvekslende :).

familiefotografi

Bryllups foto og familiefotografering

Bryllups foto og familiefotografering klarer vi også og det er lige præcis det vi skal lave imorgen. Vi har fået til opgave først at lave et familieportræt Aarhus af en gruppe på 12 mennesker. Derefter kører vi mod Varna Palæet og skyder kreative bryllupsbilleder ved vandet. I overmorgen skal vi så lave konfirmation billeder af en smuk konfirmand.

familiefoto i Aarhus

Boudoirbilleder og boudoir fotografering

Boudoirbilleder og boudoir fotografering bliver mere og mere populær. Især, som morgengave til manden på bryllupsdagen efter brylluppet. Vi har efterhånden fotograferet 100 boudoir fotosessions i Århus og efterspørgslen på boudoir billeder er blevet større og større igennem årene.

boudoir-billeder

Børnefotograf til børneportrætter

Brug for en dygtig Børnefotograf til børneportrætter i Aarhus? Den klarer vi også. Vi elsker at fotografere børn i naturen. Det er så meget mere livlige billeder man får af børnene udendørs end indenfor i et kedeligt studio. Vi vil til enhver tid ALTID anbefale fotografering af børn udendørs. Det sammen gælder også med konfirmand billeder. Få taget billeder i Århus ved en professionel og erfaren fotograf.

Læs også: