42679011

Som så mange andre danskere var jeg på tilbudsjagt i dag. Turen gik forbi Jysk efter noget så spændende som mørklægningsgardiner.

Da jeg gik lidt rundt og kiggede, så jeg at deres billedrammer var på tilbud. Jeg hapsede en stak, betalte dem og kørte hjem.

portrætter

billedet

Da jeg skulle ligge dem på plads herhjemme fik jeg øje på “billedet” der var sat i som blikfang. Det var en tekst som lød sådan: “DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY.”

Ja det er lidt af en kliché, men det fik mig til at tænke. Hvorfor er vi fotografer? Det kan ikke være pga. pengene, de færreste fotografer er millionærer. Det kan heller ikke være fordi det er nemt, at blive dygtig kræver en masse øvelse og man får nogen slag på vejen. Så hvorfor?

Det er fordi vi brænder for det. Følelsen af at skabe et billed, et billed der vækker følelser, et billed der kan provokere, et billed der kan føres ind i en anden verden. Et evigt minde om den forgange tid.

fotograf til familieportræt aarhus

kameraet

Fotografering er mit narkotikum, mit kick. Følelsen når man kigger på den lille LCD skærm bag på kameraet og bare ved man har fanget et gyldent øjeblik. Følelsen når man aflevere billeder til en kunde og får positiv feedback der kan få en til at rødme.

Fotografering “MAKES ME HAPPY”, så jeg vil tage endnu flere flotte billeder, glæde endnu flere mennesker og bare nyde det. Og det vil jeg så sandelig også opfordre alle mine kære foto kollegaer til!

pressefoto Aarhus

Jeg vil lade teksten blive i rammen og hænge det over mit skrivebord. Så kan jeg altid huske at holde gejsten oppe, også når inspirationen mangler eller det hele bare er træls. For selvom det nogen gange kan være svært at få lettet sin bagdel og få taget nogen billeder, så er det vigtigt ikke at opgive sine drømme.

Læs mere her: