42679011

VIDEOPRODUKTION AARHUS

Har du brug for professionel videoproduktion Aarhus? Vi er et team af digitale eksperter og professionelle video fotografer Aarhus, som med prisgaranti producerer blændende billeder, redigerer habilt og laver lækker lyd. Vores service er målrettet større og mindre foretagender som visuelt vil være bedre til stede. Vores ekspertise spænder fra optagelse af blæsende produktioner i smilets by Aarhus til omfattende events. Uanset om det er workshops, foredrag, instruktionsvideoer, reklamefilm eller andre forskellige festligheder som enten skal leveres som råmateriale eller efter bearbejdet til den store guldmedalje, så kan vi hjælpe Jer.

Ring til os på: +45 42679011

Video lavet for hudpleje klinik i Aarhus

KREATIVT MØDE

Vi inviterer gerne på kaffe i Aarhus, eller kommer på besøg i Jeres virksomhed. Et møde med os er uformelt med kemien i fokus, indledende sparring og afdækning af Jeres behov. Her vil i få et dybere indblik i hvordan vi arbejder, og om Videoproduktion matcher Jer til et fremtidigt samarbejde i Aarhus.

PRÆSENTATION

Hvad betyder videoproduktion for Jer? Vi kommer ud til Jeres virksomhed og fortæller om alt det vi kan, og det som virker bedst til prisen. Vi arbejder med mange typer virksomheder, med både interne og eksterne videoproduktioner. Vi ved, at alt kan kommunikeres mere effektivt og forståeligt med video i Jeres organisation.

HASTESAG

Står I med en konkret udfordring, og en deadline som nærmer sig med hastige skridt? Så står vi altid klar til at hjælpe Jer! Vi har tidligere leveret flere minutters tegnefilm indenfor et par dage, og dækket større events der ligger klar og færdigredigeret næste dag. Skriv eller ring til os nu og lad os finde et tidspunkt der passer ind i kalenderen.

familie portræt aarhus

Reklamefilm

Reklamefilm Aarhus er en spændende og kreativ måde at arbejde med video på, da vi planlægger næsten alt til mindste detalje inden vi begynder at optage. Det vigtigste er budskabet og Jeres målgruppe, herefter budget og planlægning af opgaven. Vi sparer en del tid ved at trække på det netværk og ressourcer vi har, og springer til i det forløb i allerede har begyndt, eller hjælper Jer igang fra start med ide og storyboard.

På en reklameproduktion er vi et minimum af 3 mand på opgaven, instruktøren, fotografen og assistenten. Nogle gange bruger vi ekstra på en dronepilot, en make-up artist eller skuespiller til præsentation. Nogle gange sparer vi skuespilleren væk, fordi Jeres ansatte er den bedste til opgaven.

Vi sørger for den gode stemning på dagen bliver skabt, om det er en simpel eller multikreativ produktion. Vi inviterer altid dig som kunde gerne med ud og opleve videoen komme til livs, og se hvordan vi arbejder i Aarhus.

lille dogme video fra vores fotostudie i Kolding

Eventvideo

Vi filmer større og mindre events og uanset om eventvideoen skal videregive stemningen eller glæde deltagerne med gode minder kan I også bruge jeres eventvideo til at takke sponsorere eller reklamere for jeres næste event. 

Et velforberedt og godt planlagt event giver os rige muligheder for at skabe en vellykket video når stemning, mennesker og aktiviteter er naturligt tilstede. Vi kan dække et event med et eller flere kameraer og optage aktiviteter, taler, stande, interviews, behind the scenes og i det hele taget gengive stemningen som at være der selv.

Vi kan også hjælpe jer med at bruge dele af eventvideoen til andre videoproduktioner indenfor for eksempel videoannoncering eller pressemateriale.

Se mere om video til bryllupper her

Eventfotograf i Århus

Profilvideo

Profilfilm kan fortælle en vifte af budskaber og kæde dem sammen til en præsentation, om det er virksomheden eller flere emner der skal kommunikeres. Vi har arbejdet med mange forskellige typer af virksomheder, og ved hvor svært det kan være at komme ordentlig igang med video. 

Derfor bruger vi altid nogle timer sammen inden der sker noget som helst andet, for at få styr på hvem I er og hvad I kan, vores team sætter sig i din målgruppes stol og vejer af hvad der skal til, for at fortælle budskabet, og hvordan det skal fortælles – for at blive forstået.

Instruktionsvideo

Instruktionsvideo og e-learning er ofte video kombineret med speaks og interviews med animation af data, samt grafik. 

Videokommunikation til intern brug eller eksterne målgrupper er instruktionsvideo for os. Vi hjælper virksomheder til at komme ind i den nye tidsalder, hvor vi møder mange konservative men også moderne virksomheder i Aarhus i takt med deres digitalisering og fokus på video som en investering. 

Introduktionsvideo lavet ved Børkop Vandmølle

Vi producerer video til både de store og de små virksomheder.

Specifikt inden for videoproduktion Aarhus er her et vigtigt spring for de virksomheder der benytter denne type video. Video kan bruges kreativt indenfor områderne HR, salg, youtube branding, opstart af intern/ekstern videoproduktion, budgetfremlæggelse samt undervisning af medarbejdere. Rådgivning til videoproduktion i virksomheden er et must hvis I har planer om at producere video i virksomheden og redigere det selv. Her er vi typisk sparringspartner på video, hvor i enten filmer selv og vi redigerer videoen – klar på Jeres kanal til at blive offentliggjort efter godkendelse. 

Video kan bruges til intern træning af medarbejdere, uddannelse, interviewteknik, medietræning, Youtube og social media strategi, broadcasting planer og drejebøger til teknisk setup.

På de første møder er der fokus på Jeres video budget samt planlægning, oprettelse og indkøb af det rigtige udstyr, undervisning i programmer, lys og komposition for et professionelt look.

Metoden hvor billeder fra et stillbillede kamera bliver til video i meget høj kvalitet.

Når vi laver erhvervsfotografering

timelapse

En timelapse produktion kan laves over en time op til flere dage. 

Èt sekund video bliver afspillet med 25-50 billeder i sekundet for at få èt sekund video, så vi beregner intervallet i forhold til længden af videoen så vi ved præcis hvor lang tid vi skal køre for at opnå det rigtige resultat.

Timelapse er en god wauw effekt, og fungerer som breaker i mellem scener i dokumentar og film. Vi benytter timelapse til alt fra speeddrawing til events og byggeri. Vi har muligheden for at levere din timelapse i Full HD, 4K, 6 og 8K afhængig af ønske, og kan bevæge kameraet imens med robotter der giver optagelsen liv og dybde.

Timelapse virker især godt med masser af mennesker, typisk brugt til natur og skift i lys. Vi sælger videoklip til Jeres præsentationer eller producerer et tema til et arrangement, med noget wauw effekt som enten pauseskærm eller til sceneskift i en produktion.

Timelaps video

Konference Video

Konference Video og video til foredrag er fremtidens budgetvenlige måde at nå ud til et langt større publikum ved simpelt at optage det professionelt og dele med din målgruppe. I vil blive overrasket over hvilken effekt det har at have et kamera til scenen og et kamera på publikum til reaktioner – når det bliver klippet sammen, kan det føles som at være der selv. 

Er Jeres virksomhed ny på videoproduktion, assisterer vi altid med gratis rådgivning til valg af platforme og værktøjer til markedsføring så videoen bliver set af flest mulige.

Læs flere artikler fra os: