42679011

Går du med en fotograf drøm? Har du en trang til at skabe noget og være kreativ? Vil du gerne dele denne passion med andre der brænder ligeså meget for fotografering, som du selv gør?

Så er et fotokursus det bedste sted for dig at starte. Du vil få et kig ind i en verden bestående af billeder, billedredigering, fototeknik med blænde og lukketider, brug af kamera og forskellige objektiver og meget mere.

Kurset er for dig med et digitalt spejlreflekskamera, som vil lære at tage bedre billeder. Lære at forstå kompositioner og opbygningen af et billede med det gyldne snit og hvordan man kan bryde alle regler og alligevel få et spændende fotografisk udtryk.

Vil du gerne have værktøjerne til at lave billeder som disse:

Her er jeg igang i mit fotostudio:

Fotokursus af 5-6 timers varighed afholdes i Århus og Østjylland

På vores fotokursus i Århus vil vi komme omkring de vigtigste emner indenfor fotografiet. I første kursus, vil der være fokus på korrekt brug af kameraet og de muligheder det har idag. Et kamera idag er bygget af nogle af verdens førende indenfor branchen og de kan så utrolig meget.

LÆS OGSÅ: Hvordan bliver du professionel bryllupsfotograf?

For at forstå principperne bag kameraets muligheder er man nødt til at dykke ned i teknikken bag det og forstå de muligheder kameraet kan hjælpe dig med på vejen mod, at blive en bedre fotograf. Vi vil fokusere på at du:

  • Lær dit kamera at kende, så du aldrig mere bruger “grøn auto”…
  • Lær at fokusere og tage skarpe billeder.
  • Lær at bruge de naturlige lyskilder i et rum.
  • Lær at fotografere i høj sol (hvis solen skinner, prøver vi).
  • Lær om motiv, dybdeskarphed og bevægelser i billedet.
  • Fokusering
  • Bliv venner med ISO, lukketider og blænden!!
  • Introduktion til Adobe Lightroom og basis billedbehandling

På din fotokursus dag skal du medbringe kamera, flash (ok med intern flash), bærbar og kortlæser til overførsel af billeder.

Lidt om fotografens baggrund og mission

Mit navn er Lone Brand. Jeg er uddannet fotograf og har arbejdet med kommerciel fotografi i mere end 10 år. Jeg kører over hele landet og af arbejder med mange forskellige fotoopgaver.

fotografen

Fotografen …..

Da jeg startede op, var det faktisk slet ikke min plan at blive professionel fotograf. Jeg ville bare have mig en kreativ hobby og tænkte at det kunne fotografiet hjælpe mig med.

HER KAN DU SE NOGLE AF MINE PORTRÆTTER

Nu mere end 10 år senere vil jeg gerne dele min viden med andre der, akkurat som jeg også har en drøm om bedre billeder og måske en karriere indenfor fotografbranchen.

Her er jeg på et fotoshoot i Børkop:

Tidligere var studiefotografering omgivet af masser af mystik og stor fotografisk disciplin. Det var desuden dyrt at gå til portrætfotograf og noget man meget sjældent gjorde. Disse myter vil jeg med stor erfaring fra studie og reportagefotografi gerne afmystificere.

“Fotografering er for alle og med digitalisering og rimelige priser på rigtig gode kameraer kan alle lære at tage gode billeder”.

Det er mere end 10 år siden jeg startede med at arbejde med Photoshop og Lightroom. Det udviklede sig gradvist og i dag er jeg freelance fotograf, webdesigner og grafiker.

Min store passion for fotografering, deler jeg nu med kommende kursister og mange af dem er kommet videre med en karriere indenfor både fotografi, den grafiske branche og webdesign.

Igang med at gøre klar til en fotoopgave i fotostudiet

Professionelle kameraer bruges ikke efter hensigten

Alle de semi og professionelle kameraer der efterhånden ligger i skuffer og skabe i mange danske hjem, bør benyttes meget mere effektiv.

Nøjes ikke bare med at lade teknikken i kameraet stå på ”auto”, men lær i stedet for at forstå de mange muligheder netop det professionelle kamera tilbyder dig.

Den korrekte indstilling, kan gøre en verden til forskel for dine billeders kvalitet og udtryk. Sørg for det er fotografen som bestemmer over kameraet og ikke omvendt.

“Learning by doing”

De fotokurser jeg opererer med er ikke specielt tekniske og der bliver masser af tid til at fotografere, og prøve forskellige fototeknikker af. På den måde sikrer vi os at alle deltagere lærer at tage lyse og skarpe billeder.

Billeder med motiv. Kurserne køres som små intime hold à maksimum 6-8 deltagere, hvor ”learning by doing” samt hygge i en afslappet atmosfære er overskriften.

Deltagerne kommer blandt andet omkring lukketider, blænde, gyldne snit, iso samt alle de andre ”svære ord”. Vi laver også mere dybdegående kurser indenfor brugen af Adobes Lightroom og Photoshop.

Målgruppen

Målgruppen er alle med interesse for fotografering af hverdags-situationer, feriebilleder, portræt, bryllup samt børne- og babybilleder.

Vil du være med?

Så ring på tlf: 42679011 eller skriv til mig.

Følg med på Facebook: